طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو

ثبت پذیرش آنلاین

مرحله 1 از 3 - اطلاعات شخصی

  • در شهر های :شیراز ، اهواز ، اصفهان ، کرج ، تبریز ، رشت ، همدان میتوانید از طریق فرم بالا یا شماره تماس 03191002003 ثبت پذیرش تعمیرات انجام دهید.

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو 8 کیلویی

در این آموزش ما تمامی مدل های ماشین لباسشویی دوو را مورد بررسی قرار میدهیم و بصورت کامل به شما عزیزان آموزش خواهیم داد هر سوالی درمورد ماشین لباسشویی دوو داشتید در کامنت از ما بپرسید در خدمت شما هستیم.

وای فای ماشین لباسشویی دوو : 

با پیشرفت تکنولوژی ، ابزارهای هوشمند به کمک انسان ها اومدن و برنامه ریزی و فعالیت های کاری اونها به واسطه این علم راحت تر و پر سرعت تر شده . جدید ترین مدل های ماشین لباسشویی دوو ، قابلیت کنترل از راه دور و شستشوی هوشمند رو برای شما در نظر گرفته . به کمک وای فای شما می تونید از طریق تلفن همراه ، مراحل شستشوی البسه رو بررسی کرده و همزمان به کارهای خارج از منزلتون هم رسیدگی کنید .

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو 8 کیلویی

دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو مدل کاریزما :

بهترین راهنما برای کاربران ماشین لباسشویی دوو مدل کاریزما ، دفترچه اختصاصی این دستگاه می باشد که تمام نکات لازم برای استفاده بهینه و مفید رو در اختیارتون قرار میده . آیا برای برطرف کردن لکه های مختلف روی لباس دچار مشکل شدید ؟ کافیه دفترچه راهنمای این دستگاه رو باز کرده و قسمت مربوط به پاک کردن لکه ها رو مطالعه کنید . لکه ها و آلودگی های سخت با انجام دادن عملیات های پیش شستشو یا خیساندن در مواد گوناگون ، برطرف خواهند شد .

راهنمای استفاده از ماشین لباسشویی دوو ، دفترچه ای می باشد که حین خرید دستگاه به شما اعطا میشه . در نگهداری از این دفترچه کوشا باشید تا صدمه ای نبینه .

با مطالعه دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو مدل کاریزما ، لکه های واکس ، جوهر خودکار ، علائم زنگ زدگی ، لکه های سیاه و کثیف و رنگ روغنی به خوبی برطرف خواهد شد .

دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو مدل 1442 :

دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو مدل 1442 ، به شما طریقه استفاده از این دستگاه رو بصورت جامع و مفید توضیح خواهد داد . به عنوان مثال در این دفترچه نکاتی تحت عنوان هشدار مطرح شده . قبل از قرار دادن لباس ها در ماشین لباسشویی ، توصیه میکنیم یک مرتبه بدون لباس دستگاه رو روشن کنید تا از سلامت دستگاه اطمینان حاصل کنید . در دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو مدل 1442 نوشته شده که باید زیپ ها بسته بشه ، پارگی ها ترمیم بشه و جیب های لباس ها خالی از هر نوع شیئی باشه .

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو 8 کیلویی:

توجه داشتن به راهنمای ماشین لباسشویی دوو ، به ما کمک میکنه تا با قسمت های مختلف این دستگاه به خوبی آشنا بشیم . همین موضوع باعث میشه با آگاهی و اطلاعات بالا لباس های کثیف رو تحت شستشو قرار بدیم . آموزش ماشین لباسشویی شامل یادگیری نحوه روشن کردن و تنظیم کردن برنامه های شستشو ، شامل تمیز کردن دیگ و جا پودری و مواردی از این قبیل می باشد که شرکت حامی سرویس به خوبی برای شما توضیح خواهد داد .

دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی دوو :

با مطالعه دفترچه طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو ، با اطلاعاتی که در ادامه به اختصار توضیح داده میشه آشنا خواهید شد .

  • اطلاعات فنی
  • نکات ایمنی
  • آماده سازی دستگاه
  • نصب دستگاه
  • روش برطرف کردن لکه ها
  • علائم بین المللی روی لباس ها
  • قسمت های مختلف دستگاه
  • طریقه استفاده
  • عملکرد دکمه ها و ویژگی ها 
  • برنامه های شستشو
  • طریقه استفاده از شوینده
  • نگهداری و تمیز کردن
  • عیب یابی
  • پیام های خطا
  • نقشه برق

طریقه استفاده از ماشین لباسشویی دوو 7 کیلویی :

معنی کلمات ماشین لباسشویی دوو 8 کیلویی ، یکی از مهم ترین مطالبی می باشد که با خوندن اونها ، طریقه استفاده از این دستگاه رو یاد خواهید گرفت .

البته ماشین لباسشویی های تولید شده توسط شرکت دوو ، با وجود اینکه از نظر شکلی یکسان نیستند ، اما پنل کنترل مشابهی دارند . در ادامه روش های استفاده از ماشین لباسشویی 7 کیلویی دوو با معرفی دکمه های پنل این دستگاه توضیح داده میشه . در نظر داشته باشید که در ماشین لباسشویی 8 کیلویی برند دوو هم این دکمه ها کاربرد دارند .

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو ، یادگیری کاربرد دکمه های این دستگاه می باشد . شرکت حامی سرویس در این زمینه به شما کمک خواهد کرد .

طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو

در طرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو به طور کامل تمامی علایم اختصاری، منوی پنل و روش نصب لباسشویی دوو را برای آشنایی شما بازگو می کنیم.

مواردی که شامل حال گارانتی ماشین لباسشویی دوو می شود چیست؟

ما اینجا به زبان ساده برای شما توضیح می دهیم که ماشین لباسشویی را چطور نصب کنید و انجام چه مواردی باعث می شود که وسیله شما شامل گارانتی شرکت محصول شود. همینطور خواهیم گفت که اصلا چه مواردی شامل حال گارانتی نمی شود. پس لطفا این مطلب را به خوبی مطالعه کنید تا بتوانیم کمک شایانی به رفع مشکلات شما و پاسخ به سوالات مربوط به گارانتی وسیله داشته باشیم.

گارانتی چیست و به چه دردی می خورد؟

گارانتی یک وسیله شامل خدمات پس از فروش و نصب آن وسیله می شود. رعایت یک سری نکات باعث می شود که وسیله شما از گارانتی برخوردار شود.در این صورت، نمایندگی عیوب پیش آمده دستگاه را بصورت رایگان برطرف می کند. ما این موارد را خیلی ساده و روان  توضیح می دهیم.

این موارد شامل موارد ایمنی دستگاه و نکات نصب دستگاه می شود که انجام و رعایت آن باعث می شود دستگاه آسیبی نبیند و طول عمر استفاده از وسیله افزایش پیدا کند.

حالا چکار کنیم که بتونیم از گارانتی وسیله استفاده کنیم؟

اول اینکه برای نصب وسیله حتما حتما از نصاب خود نمایندگی اصلی کمک بگیرید، نصب وسیله توسط شرکت های تعمیری غیر از نمایندگی اصلی، و یا نصب سر خود دستگاه توسط خودتان باعث می شود از گارانتی خارج شود . برای اینکه بتوانید از گارانتی استفاده کنید مراقب سربرگ گارانتی باشید که شماره سریال محصول دستکاری یا پاره نشود. تحویل کارت گارانتی به شرکت مجاز و نمایندگی محصول، در موقع تعمیر کالا و استفاده از گارانتی نیاز است، پس حتما از این دو به خوبی نگهداری کنید.

گارانتی وسیله از لحظه نصب وسیله توسط کارمند مجاز خود نمایندگی شروع می شود و تا زمانی که روی ضمانتنامه ذکر شده ادامه دارد . مثلا اگر 24 ماه ضمانت دارد، این یعنی شما زمانی که وسیله را نصب کردید به مدت دو سال بعد از نصب می توانید از گارانتی وسیله استفاده کنید. اجازه بدهید خود نمایندگی عیب دستگاه را تشخیص دهد.

در بالا برای شما گفتیم که در صورت گارانتی، شرکت عیوب پیش آمده برای دستگاه را بصورت رایگان تعمیر و یا تعویض می کند.

حالا سوالی اینجا پیش می آید این است که آیا هر مشکل و عیبی شامل حال گارانتی می شود؟

جواب ما این است که مشکلاتی که شامل حال خود وسیله است، نه اینکه شما آن عیب را در وسیله ایجاد کرده باشید . حالا به نظر شما چطور می شود که ما خودمان باعث شویم وسیله معیوب شود تا از گارانتی خارج شود؟

چند مورد را برای شما ذکر می کنیم که رعایت نکردن این موارد (که شامل همان اصول ایمنی وسیله است) باعث می شود که هیچ ضمانتی شامل عیوب پیدا شده در وسیله شما نشود:

  • اول اینکه در حمل و نقل و انتقال وسیله به محل نصب خیلی دقت کنید که ضربه ای به وسیله وارد نشود.
  • تمام اصول صحیح مربوط به نصب و اصول ایمنی را رعایت کنید، مراقب جریان برق سیم ها و کابل های استفاده شده برای نصب باشید.
  • وسیله را زیر آبگرمکن و یا کنار اجاق گاز نصب نکنید.

رعایت نکردن این موارد باعث می شود شامل گارانتی نشود.

  • لباسشویی برای شستن لباس طراحی شده و استفاده های دیگری جز شستن لباس باعث می شود به دستگاه آسیب برسد.
  • به ظرفیت لباسشویی دقت کرده و مطابق با آن لباس داخل ماشین بریزید. پتو و البسه سنگین داخل ماشین نگذارید.
  • اگه روی لباس شما لکه ای بر پایه رنگ های روغنی بوده و مجبور بودید از بنزین برای پاک کردن آن استفاده کنید. حتما قبل از اینکه آن لباس را داخل ماشین لباسشویی بیندازید بنزین یا هر نوع حلال شیمیایی را از روی لباس پاک کنید.
  • اگر  داخل جیب های لباس ها، سنجاق، گیره، سکه و یا چیزی که باعث گیر کردن داخل پمپ تخلیه می شود را خارج کنید.
  • سعی کنید موقع شستن جوراب ها یا لباس هایی از این جمله، آنها را داخل یک کیسه قرار بدهید تا با مشکل گم شدن لنگه های آنها و گیر کردن پشت دیگ مواجه نشید.
  • در کل باید بگوییم که از وسیله خریداری شده بصورت اصولی و صحیح استفاده کنید تا کمک کنید آسیبی به دستگاه وارد نشود.

روش نصب ماشین لباسشویی دوو :

 نحوه صحیح و اصولی نصب لباسشویی را در راهنمای استفاده از ماشین لباسشویی دوو بخوانید:

اول دستگاه را از کارتن خارج کنید. اصولا پایه های دستگاه داخل خود دستگاه قرار دارد، درب درام را باز کنید. یک پلاستیک داخل آن هست که شامل: دفترچه راهنما، شیلنگ تغذیه و یا ورودی آب دستگاه به اضافه سه عدد دایره پلاستیکی است. آنها را خارج کنید.

درب پلاستیک را که باز کردید چهار عدد پایه لباسشویی هست. آنها را بردارید و در مرحله ی اول آنها را دقیق و کامل زیر دستگاه ببندید.

سه تا پیچ نگهدارنده پشت دستگاه وجود دارد که برای جابجایی استفاده می شود. نکته اینکه این سه تا پیچ را حتما باید با انبر قفلی باز کنید. ممکن است کمی سخت خارج بشود اما کمی آنها را چپ و راست بپیچونید تا بتونید آنها را باز کنید و خارج کنید. بعد از اینکه پیچ ها را باز کردید، آن سه درپوش پلاستیکی را که داخل درب درام بود جای پیچ های خارج شده قرار بدید.

حالا موقع آن است که دستگاه را به محل نصب انتقال بدید. مهم ترین نکته اینجا، خود محل نصب وسیله است که به مشکل نخورید. داخل مکان هایی که رطوبت زیاده مثل حمام یا استخر نصب نکنین، چون رطوبت زیاد به مرور زمان باعث اکسیده شدن وسیله و پوسیدگی آن وسیله می شود.

  • کف محل نصب دستگاه حتما باید صاف و صیقلی باشد، موزاییک یا سرامیک و یا کف پوش بهترین گزینه است.
  • محل نصب کاملا محکم باشد طوریکه وقتی ضربه می زنید باعث لغزش و یا حرکت کف محل نصب نشود.
  • وقتی این موارد را چک کردید حالا وقت آن است که دستگاه نصب بشود، در این هنگام داشتن یک لوله فاضلاب برای دستگاه و حداقل یک عدد ورودی شیر آب سرد ضروری است.

یک سوال که بیشتر مشتریان عزیز از ما می پرسند این است که : دستگاه ما دو ورودی آب دارد: یک ورودی آب سرد و یک ورودی آب گرم.

آیا مشکلی داره که لباسشویی را فقط به آب سرد وصل کنیم؟

جواب ما این است که نه دوست عزیز هیچ مشکلی ندارد، نصب نشدن آب گرم مهم نیست اما شیر اصلی دستگاه، شیر آب سرد هست که حتما باید آن را به آب متصل کنید. تنها مشکل اینجاست که اگر دستگاه را به ورودی شیر آب گرم متصل نکنید دستگاه مجبور می شود با المنت خودش آب را گرم کند و نهایتا مصرف برق دستگاه مقداری افزایش پیدا می کند.

نکته مهم: بعضی از مشتریان فکر می کنند که دستگاه باید حتما تراز باشه . در صورتی که اصلا نیاز به تراز بودن دستگاه نیست. در حقیقت دستگاه باید کمی شیب به سمت عقب داشته باشد. برای این کار پایه های عقب را کامل ببندید و پایه های جلو را کمی باز کنید.

اگه به پایه ها توجه کنید، یک پیچ مخصوص حرکت خود پایه است و پیچ دیگر مخصوص فیت و یا فیکس کردن پایه.

بعد از این که پایه ها را تنظیم کردید، پیچ دوم را کامل باز کرده و به بدنه کامل بچسبانید بصورتیکه پایه در جای خودش محکم قرار بگیرد و لق نزند.

بعد از این که دستگاه را نصب کردید دستتان را به صورت ضربدری روی دستگاه قرار بدهید و دستگاه را تکان دهید. تحت هیچ شرایطی دستگاه نباید از سر جای خودش تکان بخورد و یا لق بزند. اگر کوچکترین لقی در جای نصب دستگاه باشد زمانی که وسیله روی خشک کن می رود و سرعت حرکت دیگ بالاست، باعث حرکت و سر صدای زیاد می شود . در این صورت به مرور زمان جای پایه ها را از بین می برد و کاملا هرز می شود و به دستگاه شما آسیب می زند.

پس به این نکات برای افزایش عمر دستگاه و عدم نیاز به تعمیرکار و پرداخت هزینه های زیاد تعمیرات دقت کنید.

علائم اختصاری روی لباس ها :

اینجا چند نمونه از علائم اختصاری روی لباس ها را که بیشتر از بقیه کاربرد داره را ذکر می کنیم.

علائم اختصاری کامل را می توانید داخل سایت حامی سرویس مطالعه کنید.

شستشوی معمولی ماشینی  شستشوی معمولی ماشینی لباسشویی دوو

شستشوی ملایم ماشینی  شستشوی ملایم ماشینی دوو

با آب شسته نشود  با آب شسته نشود لباسشویی دوو  

درجه دمای آب بیشتر از 30 درجه سانتی گراد یا 80 درجه فارنهایت نباشد  دمای آب بیشتر از 30 درجه نباشد لباسششویی دوو

درجه دمای آب بیشتر از 40 درجه سانتی گراد یا 105 درجه فارنهایت نباشد  دمای آب بیشتر از 40 درجه نباشد لباسششویی دوو

درجه دمای آب بیشتر از 95 درجه سانتی گراد یا 200 درجه فارنهایت نباشد  دمای آب بیشتر از 95 درجه نباشد لباسششویی دوو

از مایع سفید کننده استفاده نشود  از سفیدکننده استفاده نشود لباسشویی دوو

شستشو با سفید کننده حاوی کلر مجاز است   شستشو با سفیدکننده حاوی کلر لباسشویی دوو

با گرمای معمولی در خشک کن، خشک شود  با گرمای معمولی در خشک کن، خشک شود دوو

لباس را روی بند بیندازید تا خشک شود  خشک شدن لباس روی بند لباسشویی دوو

لباس را آویزان کنید تا خشک شود  آویزان کنید تا خشک شود لباسشویی دوو

لباس بصورت صاف و بدون چروک پهن بشه تا خشک شود  لباس بصورت صاف و بدون چروک پهن بشه تا خشک شود

لباس را اتو کشی نکنید  لباس را اتو نکشید دوو

ماکسیمم درجه حرارت اتوکشی 110درجه سانتی گراد یا 230درجه فارنهایت باشد  ماکسیمم درجه حرارت اتوکشی 110درجه

ماکسیمم درجه حرارت اتوکشی 200درجه سانتی گراد یا 390درجه فارنهایت باشد  ماکسیمم درجه حرارت اتوکشی 200درجه

شستشو با حلال خالص بدون مواد نفتی  شستشو با حلال خالص بدون مواد نفتی

آموزش کار با لباسشویی دوو

برنامه های کنترل پنل لباسشویی دوو :

در ادامه مطلبطرز استفاده از ماشین لباسشویی دوو کلماتی که بر روی پنل لباسشویی دوو می بینید را برایتان تفسیر می کنیم:

دکمه Start / Pause :
  • دکمه شروع و توقف در شستشو است. 
  • زمانی که برنامه مورد نظر را انتخاب کردید برای شروع آبگیری ماشین این دکمه را فشار دهید تا عملیات شستشو استارت بخورد.
  • اگر در حین شستشو تصمیم داشتید برنامه را متوقف کنید یا منو را تغییر دهید، باز هم این دکمه را به مدت 2 ثانیه نگه دارید. بعد از آن می توانید باز همین دکمه را برای شروع کار دستگاه فشار دهید.
دکمه My Wash :
  • در لباسشویی های دوو این امکان وجود دارد که اگر برنامه ای مورد علاقه شماست و از آن زیاد استفاده می کنید، 
  • برای اینکار به صورت دستی دستگاه را روی برنامه مورد علاقه تان تنظیم کنید سپس این دکمه را به مدت 3 ثانیه نگه دارید. بعد از آن هر بار که این دکمه را انتخاب کنید همان برنامه مورد نظر شروع به کار می کند.
  • اگر هر زمان خواستید برنامه مورد علاقه تان را تغییر دهید باز هم به همین ترتیب عمل کنید. یعنی ابتدا برنامه را دستی انتخاب و بعد دکمه My Wash را بفشارید.
دکمه Child Lock :
  • بعد از انتخاب برنامه موردنظر و شروع به کار ماشین، با فشردن این دکمه به مدت 3 ثانیه قفل کودک دستگاه فعال شده و دیگر برنامه ها دستکاری نمی شود.
  • برای بازکردن قفل کودک ، باز هم همین دکمه را 3 ثانیه نگه دارید.
دکمه Rinse :
  • این دکمه، تعداد دفعات آبکشی را مشخص می کند.
دکمه Spin :
  • این دکمه سرعت خشک کردن را مشخص می کند.
دکمه Light on :
  • با فشردن این دکمه به مدت 3 ثانیه، چراغ داخل دستگاه روشن می شود و می توانید داخل ماشین را ببینید.
  • دستگاه شما به طور خودکار بعد از مدتی چراغ را خاموش می کند . این کار برای صرفه جویی در مصرف برق است.
دکمه No Spin :
  • این برنامه اجازه خشک کردن به لباس نمی دهد. و بعد از پایان مرحله آبکشی، آب دستگاه تخلیه می شود.
دکمه Temp :
  • درجه دمای آب را تنظیم می کند.
دکمه Time Save :
  • در برخی از برنامه ها، این تنظیمات باعث کوتاه تر شدن زمان برنامه می شود.
دکمه clean jet shower :
  • با فشردن این دکمه در حین شستشو ، بر روی لباس ها آب می پاشد و این موضوع باعث تمیز تر شدن لباس ها و افزایش کیفیت شستشو می شود.
دکمه Option :

با چندبار فشردن این دکمه، برنامه های اتوی آسان، پیش شستشو و آبکشی بهداشتی را انتخاب کنید. 

  • اتوی آسان=  Easy Iron
  • پیش شستشو=  Healthy Rinse                                 
  • آبکشی بهداشتی=  Pre Wash
دکمه Air bubble :
  • باعث حل شدن بهتر مواد شوینده و بالا رفتن کیفیت شستشو می شود.